Om Oss

grundare av Kall Natur KompaniJag heter Margareta Marples, grundare av Kall Natur Kompani, född och uppväxt i Örebro till 19 års ålder sedan bar det av till Storbrittannien för studier och några år med jobb. Nu hemflyttad efter 22 år med min man och tre barn, Matilda, Madeleine och Maximilian, alla i förskole- och mellanstadie ålder. Med en bakgrund inom media och marknadsföring i London och dom senaste åren inom skogsmäklarbranschen blandat med bygg- och land projekt nära Eastbourne på engelska sydkusten har vi landat i Sölvsved i Jämtland, Varför? Detta känns helt enkelt som hemma!

Idén bakom företaget

Kall Natur Kompani

Idén till Kall Natur Kompani kommer från ett gediget sökande efter bättre hälsa då konventionell medicin inte räckte till för varken mig eller min familj. Hjärtat i företaget skall vara att erbjuda natur och hälso produkter som i rätt kombination ger resultat och bidrar till ett högre välmående genom produktens egenskaper och kvalite.

Gården

På gården finns förutom höns och bin en nyligen renoverad gästlägenhet. Kom och bo hos oss! Koppla av från vardagen utan tv och utan internet (mobil mottagning finns).

Gårdsprodukterna

Tanken med gården är att erbjuda ett växande sortiment av ekologiska produkter och natur produkter. Kombucha bryggeriet som brygger Kall Kombucha är vår första gårdsprodukt, vi har precis färdigställt Gurkmeja Te/Latte Kryddmix som vår andra gårdsprodukt och till nästa år hoppas vi ha vår egen natur honung då vi nu har skaffat en bikupa med planer på fler nästa vår.