Behandlingar

Några gånger om året bjuder vi in terapeuter utöver det vanliga inom natur medicin och energi behandling till Kall Natur Kompani över en helg. Dom behandlar över lördag och söndag inom varierande områden som healing, fytoterapi-ört terapi, akupunktur mfl.  Dessa terapeuter besöker oss med jämna mellanrum, därav möjligheten att genomföra dessa behandlingshelger. Om det behövs uppföljning tidigare så kan detta hanteras på distans!

Ring eller maila gärna om ni vill veta mer!

Healingdagar 25-27 Augusti 2017

Atalanta Healing med Qantum Metamorphosis Aktivering
45 min behandling 600kr med Mustafa Kuyucu www.mustafakuyucu.com

Mustafa Kuyucu är i grund och botten en Reiki Healing Master som har utvecklat sin egen healing metod som blandar Karuna Reiki (healing genom handpåläggning) och Reconnective Healing som är energiöverföring (utan handpåläggning) med mindfulness och cell transformation. Resultatet blir en behandling som når djupt ner på cell-nivå.

Healing stimulerar kroppen till självläkning och jobbar med att lösa upp blockeringar i kroppens energifält. Healing ökar energinivån i kroppen. Efter Quantum Metamorphosis aktivering får du både fysisk och psykisk styrka, balans och harmoni som ger dig din ork och förmåga att väcka läkningsprocessen i din kropp på högsta nivå.

45 min individuella behandlingar varje timme, fredag, lördag och söndag, med början 09.00 till 17.00. Pris 600 kr.

Fredag kväll 18.30-21.30 Föreläsning och Grupphealing inkl. 30 min fika och paus. 250 kr per person. Begränsat antal platser.

Förbokning krävs via mail info@kallnaturkompani.com eller mobil 070 3806047.